Ηλεκτρικό ερευνητικό κέντρο συσκευών Wuhan

Εμμείνετε σε επιστημονικό και τη τεχνολογική καινοτομία και την ποιότητα πρώτα!

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuhan Electric Apparatus Research Institute

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Περιβαλλοντική συστημάτων ελέγχου και δοκιμών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Περιβαλλοντική συστημάτων ελέγχου και δοκιμών για τις πωλήσεις
Είμαι εντυπωσιασμένου για την καλή υπηρεσία της επιχείρησής σας, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να συνεργαστούμε με την επιχείρησή σας πάλι!

—— Jack Smith

Πιστεύουμε στο επάγγελμά σας. Αγάπησε να συνεργαστεί με την ομάδα σας.

—— Jenny

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Electric Apparatus Research Institute

1
Wuhan Electric Apparatus Research Institute
Εταιρεία πύλη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Μάρκες : Kinte
Ιδρύθηκε Έτος : 1978
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

 

Το ηλεκτρικό ερευνητικό κέντρο συσκευών Wuhan ιδρύθηκε το 1978, στο παρελθόν κάτω από το κρατικό Υπουργείο βιομηχανίας μηχανημάτων, που βρέθηκε στην πόλη Wuhan. Το 2005, γίνεται για να είναι να γίνει εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα του εθνικού ηλεκτρικού ερευνητικού κέντρου συσκευών της Κίνας.

 

 

Τα τελευταία χρόνια, στηργμένος στο πλεονέκτημα των πόρων της εθνικής εταιρίας βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας και του εθνικού ηλεκτρικού ερευνητικού κέντρου συσκευών της Κίνας, το ηλεκτρικό ερευνητικό κέντρο συσκευών Wuhan έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και την ανάπτυξη στο πλήρες σύνολο εξοπλισμού δοκιμής για τις οικιακές συσκευές, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού δοκιμής ασφάλειας, εργοστασίου και συστήματος παρακολούθησης σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, υλικών προστασίας του περιβάλλοντος για τις οικιακές συσκευές, ηλεκτρικού εξαρτημάτων και εξοπλισμού δοκιμής αξιοπιστίας, παιχνιδιών και ανάβοντας εξοπλισμού δοκιμής απόδοσης και αξιοπιστίας, εξοπλισμού ελέγχου διατρήσεων πετρελαιοφόρων περιοχών και ευφυούς εξοπλισμού ελέγχου γερανών και άλλων τομέων κ.λπ. Έχει γίνει η πιό εκτενής κάλυψη, το πιό υψηλό επίπεδο επαγγελματικού κατασκευαστή εξοπλισμού.

 

Τα προϊόντα του έχουν χρησιμοποιηθεί από CQC, CVC, Guangdong την ποιοτική επιθεώρηση, την ποιοτική επιθεώρηση της Σαγκάη, την ποιοτική επιθεώρηση Wuhan, την ποιοτική επιθεώρηση Zhongshan, Guangdong την επιθεώρηση προϊόντων, την επιθεώρηση προϊόντων Zhejiang, και άλλες επιτακτικές εξεταστικές οργανώσεις, την πετρελαιοφόρο περιοχή Daqing, την πετρελαιοφόρο περιοχή Shengli, τις εγκαταστάσεις γερανών Jiangxi και άλλες βασικές επιχειρήσεις.

 

 

«Εμμείνετε σε επιστημονικό και τη τεχνολογική καινοτομία και η ποιότητα πρώτα» είναι ότι έχουμε πάντα τα ίδιες ιδανικά και τις πεποιθήσεις, το ηλεκτρικό ερευνητικό κέντρο συσκευών Wuhan, τους εμπιστευμένους επιστημονικούς και τεχνολογικούς συνεργάτες συνεργασίας σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Electric Apparatus Research Institute

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex

Τηλ.:: 86-20-86925460

Φαξ: 86-20-86985656

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)