Ηλεκτρική βιομηχανική Co. Kinte Guangzhou, ΕΠΕ

Εμμείνετε σε επιστημονικό και τη τεχνολογική καινοτομία και την ποιότητα πρώτα!

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι εντυπωσιασμένου για την καλή υπηρεσία της επιχείρησής σας, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να συνεργαστούμε με την επιχείρησή σας πάλι!

—— Jack Smith

Πιστεύουμε στο επάγγελμά σας. Αγάπησε να συνεργαστεί με την ομάδα σας.

—— Jenny

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

1
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Μάρκες : Kinte
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η ηλεκτρική βιομηχανική Co. Kinte Guangzhou, ΕΠΕ είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα CEI, το οποίο ενσωματώνει τέλεια την έρευνα & την ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες. Είναι κυρίως δεσμευμένη γενικά εργολαβία του εξοπλισμού εγκαταστάσεων των ανάλογων οικιακών συσκευών και οικιακών συσκευών, εξαγωγή του εξοπλισμού και του εργαστηρίου ειδικά για την κατασκευή των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, ανάπτυξη και κατασκευή φορμών των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, εξαγωγή των μερών και των συστατικών των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, εξαγωγή της γραμμής μεταφορέων και του αυτόματου εξοπλισμού δοκιμής, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, μοτοσικλέτα και αυτοκίνητη γραμμή και γραμμή παραγωγής ζωγραφικής, κατασκευή και εμπόριο της γραμμής παραγωγής επεξεργασίας επιφάνειας και της ενέργειας εξάτμισης - εξοπλισμός αποταμίευσης.

 

Το Kinte έχει αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό εθνικών, επαρχιακών και δημοτικών προγραμμάτων επιστημονικής έρευνας με κόμπους-πρόβλημα-αντιμετώπισης. Από το 1998 ως το 2011, πάνω από 600 επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα έγιναν, συμπεριλαμβάνων πάνω από 380 σημαντικά επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, των οποίων υπάρχουν 9 εθνικά βραβεία επίτευξης, 146 επαρχιακά και υπουργικά βραβεία επίτευξης, και 63 δημοτικά βραβεία επίτευξης. Πάνω από 100 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν απονεμηθεί, με το ποσοστό μετασχηματισμού επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων που φθάνουν μέχρι 85%. Το Kinte έχει κερδίσει την εθνική τεχνολογική αγορά «χρυσό βραβείο γεφυρών» για πέντε φορές σε 10 διαδοχικά έτη, η οποία κρατά κάθε δύο έτη. Εκτός αυτού, Kinte είναι κύριο των πολλαπλάσιων πιστοποιητικών, όπως «το πιστοποιητικό για την ξένη σύμβαση εφαρμοσμένης μηχανικής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας» που εκδίδεται από το Υπουργείο εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (η μόνη επιχείρηση με αυτό το πιστοποιητικό στην κινεζική βιομηχανία οικιακών ηλεκτρική συσκευών), «το πιστοποιητικό σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής (κατηγορία Α)» που εκδίδονται από το Υπουργείο κατοικίας και την Urban-Rural ανάπτυξη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και το «ειδικό πιστοποιητικό τίτλου σπουδών σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής» που εκδίδεται από το Υπουργείο προστασίας του περιβάλλοντος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

 

Παίρνοντας το σύστημα κατασκευής Kinte (συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρικής βιομηχανικής Co. Guangzhou Kinte, ΕΠΕ, εξοπλισμός Anhui Kinte- Weijia που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ και ευφυής Co. εξοπλισμού Guangzhou Kinte Desheng, ΕΠΕ) ως πυρήνα, Kinte έχει διαμορφώσει μια τεράστια αλυσίδα βιομηχανίας που υποστηρίζεται από πολλούς στρατηγικούς κατασκευαστές συνεργασίας, εκτός από την ιδιοκτησία του ασφαλίστρου και του τέλειων συστήματος ανάπτυξης σχεδίου και της Ομάδας Διοίκησης προγράμματος. Αναγνωρίζεται ως ολοκληρωτής βιομηχανία κατασκευής οικιακών στην ηλεκτρική συσκευών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex

Τηλ.:: +86-18926128992

Φαξ: 86-20-86985656

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς